Sunday, October 9, 2011

Daun belalai gajah penawar kanser


Pokok Belalai Gajah telah dikenalpasti dapat menyembuhkan penyakit kanser.  Saya dapatkan maklumat ini dari web resepirahsiaku. Harap boleh dimanfaatkan untuk sesiapa yang sangat memerlukan.
Belalai Gajah
Sabah Snake Grass
Good News!!!
Recently, I met a man who had Lymphatic Cancer – Stage 4 with 123 lymph nodes affected. His cancer started in March 2008.
Affected parts: 1st: Right lung, 2nd: Left lung, 3rd: Groin, 4th: Eye and 5th Mouth.
After 9 chemo therapies he stopped the treatment on 10/11/2008 because 5 specialists said he can only survive for 3 months. Today, after more than 2 years, he has recovered and is still living. Thanks to the Sabah Snake Grass (Clinacanthus) which he planted outside his house.
He blended the leaves with green apple (minus skin and seeds) and drank them after breakfast everyday.
After 3 days, 6 tumours disappeared.
After 13 days, he went for a blood test.The oncologist said that he was 96% cured.
So far more than 200 people who had taken the herbs showed improvement.

Case 1) Man – age 54
Lung Cancer: 3rd stage.
Chemothrapy 6 times
Tumour before taking Sabah Snake Grass 29mm, 44mm, 76mm
Tumour two weeks after taking Sabah Snake Grass
reduced to 20mm, 27mm, 67mm respectively

Case 2) Woman
Uterus cancer – tumour size 6cm
Scheduled for surgery. After taking SSG, reduced to 3.5cm.
Doctor said no need to operate
Continue taking the SSG, the tumour disappeared.

Case 3) Man
Prostate Cancer
After taking SSG for 11 days, the tumour disappeared.

Case 4) Woman from KL
Breast and Lung Cancer
Both breasts removed – 4 stage. Very weak, cannot eat, on drip and lying in hospital.
Family member poured SSG juice into her mouth through tube.
After a few days, could eat and was discharged.
28 days later was all tumours disappeared.

Case 5) Woman from Taiping
Breast Cancer
After taking SSG for 3 days, the wound dried up.

Case 6) Leukemia Patients
So far 4 cases have been cured after drinking SSG juice.
They also drank juice from 3 leaves of Guo Sai Por
(Ti Tham Tou) once per week.

Case 7) Dialysis Patients
After taking SSG for 10 days, stopped going for dialysis treatment.

Case  8) Patients with High Cholesterol, High Blood, High Uric Acid and Diabetes
After taking SSG, the conditions improved.


Number of leaves used for treatment for Cancer:
Stage 1 : 30 leaves everyday
Stage 2 : 50 leaves everyday
Stage 3 : 100 leaves everyday
Stage 4 : 150 – 200 leaves everyday
When the patients get better, reduce the number of leaves.

Direction for juicing SSG
a) Pour half cup of clean water in a blender
b) Add 1 or 2 ice cubes to prevent heating during blending
c) Add 1 quarter of lemon or half a lime juice (provide Vitamin C and prevent oxidization )
d) Wash the required fresh SSG leaves and put them into the blender
e) Peel a green apple and remove the core/seeds
f ) Cut the apple into 8 pieces
g) Put in the pieces of apple
h) Blend and drink immediately or within 5 minutes. (consume daily)
I ) If your body is “cooling” add a few slices of ginger or drink warming herbs
I stay in Bandar Kinrara, Puchong, Selangor, Malaysia. If you have problem getting the SSG, email or sms me. I can get them from Seremban. You only need to pay for my transportation from KL to Seremban and back, cost of the plants and postage if necessary. I need your name, address, h/p no. and the patient’s condition and type of cancer. (No tel penanam pokok ini belum diperolehi lagi. Boleh rujuk pokok ini dengan jabatan pertanian yang berdekatan tentang pokok ini).

Food to avoid : Sugar and products made with sugar, honey, kembong fish, ray fish, 7 angled-fish, chicken meat, duck meat, yam, glutenous rice, margarine, durians, bird nest, ginseng and other rejuvenating herbs.
Besides SSG, papaya, apricot seeds, lemon grass and many types of fresh raw vegetable and fruit juices can also be used for treating cancer.
I believe all chronic diseases can be cured with the combination of detoxification, maintaing blood Ph 7.35-7.4, increasing body oxygen, eating natural nutrients and herbs, a healthy lifestyle and good eating habits.There are quite a number of patients with cancer and other chronic diseases recovering and got cured based on my coaching above and natural treatments.
So if you are having any chronic diseases and need coaching and alternative treatments, please contact me.
For more information on health, health talk, coaching and natural treatments, please read my postings.

Sila sebarkan, mana tahu ada nyawa yang boleh diselamatkan.

53 comments:

  1. Those in need of this plant please contact me thru my email nookconsult@gmail.com.Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Those who stay in Klang Valley,KL & Selangor could contact Siti at 0198590000 for the plants or leaves.Those stay in Kuching could contact Hayati or Ernie at 0198883722 for the plants or leaves.The leaves could be couriered to any other places in Malaysia.

      Delete
    2. How to order? I'm from pg my HP 0164075265.raj

      Delete
    3. How to order? I'm from pg my HP 0164075265.raj

      Delete
  2. Please contact me if you need this SSG plant: jong30@gmail.com

    ReplyDelete
  3. My mom diagnosed wth breast cancer stg 3. Can u email me how can i get this plant? midahrazali@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. I'm selling SSG in small polibags. Email jz786@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tinggal di ulu klang. saya nak dapatkan jus daun belalai gajah dalam kadar segera. macamana cara saya nak dapakanya.

      Delete
  5. saya tinggal di ulu klang. saya nak dapatkan jus daun belalai gajah dalam kadar segera. macamana cara saya nak dapakanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tinggal di melawati ada semai pokok belalai gajah. Untuk tempahan/belian boleh call/sms 019-2824764

      Delete
  6. SAYA ADA MENJUAL TEA DAUN BELALAI GAJAH SATU PECK RM 40.00 ,ISI ADA 20 SACHET. email- dbn1950@gmail.com
    SMS 019 2515955.

    ReplyDelete
  7. Says duduk Kat Cheras KL.saya ads pokok belalai gajah.jika berminat hubungi says Rosley 0192777035

    ReplyDelete
  8. Kami memberi daun segar Belalai Gajah secara percuma. Hanya perlu membayar RM10 untuk kos penghantaran. Stok tidak akan habis. Sila layari facebook.com/ssgrass untuk maklumat lanjut.

    We are giving out free Sabah Snake Grass leaves. You only need to pay RM10 for courier charges. For more information, please join us at facebook.com/ssgrass

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes please send me SSG to the add: Sulaiman Abu Bakar, 15A Tiara Square, Jalan Tiara 2, Taman Perindustrian UEP, Subang Jaya, 47600 Selangor.

      Bagimana saya hendak kirimkan bayaran tersebut dan berapa banyak yang boleh di hantar daun belalai gajah tersebut.

      Jika boleh saya hendak dapatkan benih sekali.

      Terima kasih

      Delete
    2. Saya dari Kuala Selangor. Perlukan SSG untuk ikhtiar sakit kanser abang saya. Bayaran & cara penghantaran - hubungi saya : azlim@sapuraindustrial.com.my

      Delete
  9. Can I just say what a relief to find somebody who
    really knows what they're discussing on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people have to check this out and understand this side of the story. I can't believe you are not more popular since you surely have
    the gift.

    Review my blog - image source

    ReplyDelete
  10. I have been surfing on-line more than three hours these
    days, yet I never found any fascinating article like
    yours. It is lovely price sufficient for me.
    In my view, if all website owners and bloggers made excellent content material
    as you probably did, the net can be a lot more useful than ever before.



    Feel free to surf to my blog - free microsoft points

    ReplyDelete
  11. I need hempedu bumi seed how can I get it?

    ReplyDelete
  12. Saya menetap di Johor Bahru...Macamana cara saya nak dapatkan daun segar Belalai Gajah dengan kadar segera.
    Saya mengidap kanser paru-paru tahap 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya menjual daun belalai gajah.. 1 grm.. rm40 termasuk poslaju.. atau produk berasaskan daun belalai gajah.. lihat blog saya di www.herbabelalaigajah.blogspot.com

      Delete
  13. Sesiapa yg perlukan pokok belalai gajah, sila msg saya : 0192510019

    ReplyDelete
  14. got sell in tablets or capsule form?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hubungi saya di bizzon92u at gmail dot com untuk butiran.
      Ianya sejenis minuman jus calamansi + ekstrak daun belalai gajah + madu

      Delete
  15. Ass'kum saya dari singapura bagaimana saya boleh mendapat daun belalai gajah ini ..tolong hubungi saya 02- 67077083

    ReplyDelete
  16. atau whatsapp saya bersama no: ini 02- 81302060

    ReplyDelete
  17. Noorany, di choa chu kang ada farm yg jual fresh leaves dan dari msia produk Uturn.

    ReplyDelete
  18. Boleh saya tahu. Choa chu kanh di mana ? Saya menetap di singapura dan mahu beki untuk mak saya. Sila hubungi saya 91795941

    ReplyDelete
    Replies
    1. zee hzh, di pasar Chinatown, 1 ikat $5.00 banyak juga. if produk ni blh cuba dari UTURN. saya dari Singapore.
      Now saya ikhtiar produk dari seorang pesakit pulih kanser di Melaka. Apa can FB saya Iszul

      Delete
  19. Mak saya tinggal di bandar melaka..Beliau mengidap penyakit hepatitis B dan jantung,
    Saya memerlukan segera produk rawatan tradisional spt Jus Belalai Gajah atu kapsul atau Rebusan daunNya utuk rawatan beliau yang selama ni masih menggunakan produk yang nahal dan tak mamapu lagi memandangkan kos rawatan yang amat mahal produk Al-Jabarr.
    Tolong saya.Siapa yang ada menjual daun atau jus.

    ReplyDelete
  20. Slam...sy ada menjual herba warisan yg mampu menyembuhkan kanser dan pelbagai jenis kanser..tahap 1 tahap 2 tahap 3 tahap 4.memusnahkan dan mematikan sel sel kanser..herba warisan ini terlalu berkesan...akar kayu warisan...merawat dan membaik pulih...jangan sehinga terlewat..jangan biarkan hidup derita..selagi boleh rawat lebih baik merawat..hutan belantara kita tersembunyi sejuta 1 rahsia...herba ini amat amat mujarab..jangan biar derita membunuh kehidupan anda.ramai yang dah berjaya sembuh dengan produk sy call saya xpun msg xpun wasap sy 0174687570 mohd zuhairi...

    sy cma bntu membantu...sy tidak sangup tngok org dpn mata sy sengsara xpun di ragut nyawa...penawar nya telah ada...hubungi sy secepat munkin

    Orang yang tiada penyakit kanser andai nak amal kan herba saya ini pun boleh...jadikan amalan harian untuk menjaga badan dan membuang toksid...orang ada kanser...saya akan membantu merawat hingga sembuh

    NAMA SYARIKAT SAYA.....JUTAWAN HERBS NO PENDAfTARAN SYARIKAT SAYA PG 0346818-W NAMA PEMILIK MOHD ZUHAIRI BIN NOORDIN

    ReplyDelete
  21. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan, BRENDA HARAPAN pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan Dari
    $ 20.000 untuk $ 7000000 USD, Euro Dan Pounds Sahaja. Saya memberi Pinjaman Perniagaan,
    Pinjaman Peribadi, Pinjaman Pelajar, Pinjaman Kereta Dan Pinjaman Untuk Bayar Off Bil. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (brendahope816@gmail.com)

    ReplyDelete
  22. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Christy, pemberi pinjaman pinjaman peribadi anda membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah pada individu, firma dan syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (chrismazzy99@gmail.com)

    ReplyDelete
  23. Saya boleh tersenyum dengan lelaki ini yang saya mendapatkan pinjaman Krismas syarikatnya

    Menamatkan kebimbangan kewangan anda

    Saya Dengan powell United States, Texas saya boleh tersenyum dengan lelaki yang saya Damson Dawson menerima pinjaman sebanyak $ 65,000.00 dolar dari syarikat pada tahun lalu yang saya gunakan untuk meraikan Krismas dan saya dua rakan-rakan saya juga telah menerima pinjaman perniagaan dan pinjaman Krismas dari orang ini juga tanpa apa-apa kesukaran. Dengan hanya ada Suruhanjaya jaminan dan pilihan pemindahan itu, saya tidak menasihati anda untuk memilih orang yang salah jika anda benar-benar memohon pinjaman tunai untuk projek anda dan yang lain. Saya menerbitkan artikel ini kerana Encik Damson Dawson membuatkan saya berasa grill dengan pinjaman ini. Dia adalah kawan saya bertemu dengan lelaki ini jujur ​​dan murah hati yang telah membantu saya mendapatkan pinjaman ini. Untuk mengawal hidup anda, anda memerlukan wang, anda buntu, tidak mempunyai akses kepada kredit bank, atau tidak mempunyai bank, anda perlu untuk membiayai projek pembinaan anda, pembangunan hartanah, mewujudkan anda sendiri urusan perniagaan anda sendiri, yang dilihat oleh perlukan untuk membuat wang, kredit lapuk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil atau hutang. Oleh itu, saya menasihati anda untuk menghubungi anda dan anda bertemu untuk perkhidmatan yang anda meminta kepada-Nya. Alamat e-mel beliau: ............ damsonloans63@gmail.com
    Menghubunginya untuk mendapatkan maklumat lanjut, jelas dan jujur. Menghubunginya melalui e-mel: damsonloans63@gmail.com
    Hormatnya

    ReplyDelete
  24. Amanda Firma Pinjaman, Sebagai sebahagian daripada berterusan promosi Krismas dan Tahun Baru, Kami sedang Menawarkan pinjaman peribadi, Perdagangan dan peribadi kepada bakal pemohon memerlukan pinjaman segera pada kadar faedah 2%.
    Mengapa tunggu, adakah anda memerlukan wang dengan segera? Kami mempunyai wang untuk pinjaman anda.
    Perkhidmatan pinjaman kewangan kami 100% dijamin.
    Mohonlah sekarang dan menyertai beribu-ribu pelanggan yang berpuas hati.
    E-mel: amandarichardson686@gmail.com atau amandaloans@qualityservice.com

    ReplyDelete
  25. KATHLEEN FOSTER LOAN FIRM IBU PEJABAT --- Richmond Road, Worthing, United Kingdom
    E-mel- [kathleenfosterloanfirm@gmail.com]
    --------------------------------------------------
    Kami memberi pinjaman daripada julat $ 1,000 hingga $ 100,000,000. pada faedah sebanyak 2% kadar faedah.
    Pelanggan yang berminat perlu sila mengisi borang kami bawah-
    NAMA ----------------
    NEGARA -----------------
    ALAMAT ---------------
    JUMLAH PINJAMAN DIPERLUKAN -------------
    TUJUAN PINJAMAN ----------------
    PINJAMAN TEMPOH ------------------
    JANTINA -----------------
    TARIKH LAHIR --------------
    NOMBOR TELEFON PEJABAT / RUMAH ----------------

    Kotak syarikat hubungan surat-menyurat kami adalah via- [kathleenfosterloanfirm@gmail.com]
    Terima kasih!
    Puan KATHLEEN

    ReplyDelete
  26. DIRECT SERVICE ONLINE FIRM
    HEAD OFFICE---Richmond Road,Worthing, United Kingdom
    EMAIL--[directserviceonlinefirm@gmail.com]
    ---------------------------------------------------------------------------
    We give out loans from the range of $1,000 to $90,000,000.at an interest
    of 2% Interest rate.

    Interested clients should please fill our form below-

    NAME--------------
    COUNTRY-----------
    ADDRESS--------------
    AMOUNT OF LOAN NEEDED-------
    PURPOSE OF LOAN ------------
    SCAN AND ATTACH YOUR IDENTITY CARD--
    OFFICE/HOME PHONE NUMBER-----------
    GENDER---------------------------

    Our company mailing contact box is
    via- [directserviceonlinefirm@gmail.com]

    ROSE WILLIAMS
    EMAIL--[directserviceonlinefirm@gmail.com]
    DIRECT SERVICE ONLINE FIRM

    ReplyDelete
  27. Hallo

    Vi er kristen organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomiske help.So hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å bosette din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å skaffe kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post mrsroseberrrywilkinsfunds.usa@gmail.com for Bibelen sier "" Luke 11:10 alle som ber, han får; han som leter, han finner, og den som banker på, skal døren bli åpnet ".Så ikke la disse muligheten gå forbi deg fordi Jesus er den samme i går, i dag og for alltid more.Please disse er for seriøse tenkende og gud frykter People.

    Navnet ditt:
    KJØNN;
    ALDER;
    Land
    Lånebeløp:
    Lån Varighet:
    FORMÅL MED LÅNE;
    Dine månedlige inntekter;
    Gyldig Cell Phone Number:

    Takk for din forståelse til kontakt Mens vi venter

    hilsen
    Ledelse
    E-post: mrsroseberrrywilkinsfunds.usa@gmail.com

    ReplyDelete

  28. Adakah anda seorang lelaki atau wanita yang Memerlukan pinjaman pada 2016 untuk memulakan perniagaan atau membayar dept anda? Anda ditolak oleh bank dan anda ingin mendapatkan pinjaman untuk memenuhi keperluan anda? Tiada masalah. Apa jua keadaan kewangan anda. Saya menawarkan pinjaman gadai janji, pinjaman komersial, pinjaman antarabangsa, pinjaman peribadi dan pinjaman pinjaman pendidikan eksklusif. Saya menawarkan pinjaman disediakan untuk perkongsian, yang lain awam dan swasta, dan lain-lain. Saya sedia untuk memberi apa-apa pinjaman, hartanah, kewangan, dan banyak lagi. Saya menawarkan kedua-dua tempoh pinjaman panjang dan pendek dengan kadar faedah sebanyak 2%. Hubungi saya hari ini dan mendapat kelas pertama perkhidmatan kewangan pinjaman: hubungi saya. E-mel: carlosinvestment@hotmail.com

    - Pinjaman Kewangan
    - Pinjaman Pelaburan
    - Pinjaman Auto
    - Penyatuan Hutang
    - Pemerolehan kredit
    - Pinjaman Peribadi

    Anda terjebak Jika anda benar-benar memerlukan pinjaman untuk cuba untuk menghubungi saya. E-mel: carlosinvestment@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. Adakah anda memerlukan pinjaman? Anda mahu menjadi kewangan yang stabil? Atau anda ingin mengembangkan perniagaan anda? Kami menawarkan syarikat-syarikat pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah pada kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2% dengan kehidupan yang selesa, yang boleh dirunding. Tawaran ini adalah terbuka kepada semua yang akan dapat membayar balik kembali dalam masa terdekat. Sila kembali kepada kami jika berminat dengan e-mel ini (mauricefinance@hotmail.com)
    E-mel: mauricefinance@hotmail.com

    ReplyDelete
  30. Saya Mrs Margaret Cartner pemberi pinjaman pinjaman pribadi, kami memberikan pinjaman pada tingkat 2%
    Apakah Anda membutuhkan pinjaman untuk membayar utang Anda?
    Anda membutuhkan pinjaman untuk memulai bisnis,
    pinjaman untuk membayar tagihan,
    Kami di sini untuk memberikan pinjaman dari jumlah apapun, silahkan hubungi kami melalui email perusahaan kami
    margaret_cartnerloanservices@finanacier.com

    Tuhan memberkati

    ReplyDelete
  31. Hello, saya Mr Leonardo Sanchez, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman kepada ekuiti Meningkatkan Perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank-bank dan agensi kewangan yang lain? Adakah anda memerlukan gadai janji atau pinjaman penyatuan? Mencari-cari lagi kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda pada masa lalu. Kami memberi pinjaman tabungan pada individu yang memerlukan bantuan kewangan, Yang Mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya hendak Gunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (sanchezloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  32. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Jane Alison, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi hari ini kami melalui e-mel supaya kita boleh memberikan syarat-syarat pinjaman dan syarat-syarat kami di: (saintloanss@gmail.com)

    ReplyDelete
  33. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar bil, pengembangan perniagaan, badan korporat atau pinjaman peribadi? Hubungi kami hari ini untuk pinjaman yang cekap dan dipercayai puasa semalam di melalui e-mel: elenanino03@gmail.com

    Regards
    Puan Elena

    ReplyDelete
  34. Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, kereta
    pinjaman, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar, perniagaan
    modal, dan lain-lain .. Atau adakah anda pinjaman ditolak oleh bank atau kewangan
    menetapkan untuk satu atau lebih reasons.You di tempat yang betul untuk
    penyelesaian pinjaman anda! Saya sedang pemberi pinjaman swasta, saya memberi pinjaman kepada
    syarikat dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan
    2%. Faedah. Hubungi kami melalui e-mel:
    financialloanservice@consultant.com

    terima kasih,
    Mrs felicia

    ReplyDelete
  35. Halo, aku Puan Stella Alex Pemberi Pinjaman Pinjaman Peribadi. Perusahaan Kami Memberikan Pinjaman PADA Tingkat randah 2%. Apakah Andari Perlu Pinjaman Mendesak Untuk kajian melunasi Utang Andari ATAU Andari membutuhkan Pinjaman kajian Untuk Meningkatkan Bisnis Andari? Andari mempunyai Putusan yang Ditolak Oleh Bank Dan Institusi Kewangan lainnya? Layanan Penyanyi Akan Memberikan Baik dojdocb.html entiti, Perusahaan, perniagaan lelaki Dan Wanita. Namun, Peluang Kewangan PADA Langkah Pintu Andari, Jadi hubungi kami hari Penyanyi melalui e-mel di: stellaalexloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  36. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?
    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda.
    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapat wang.
    akaun bank
    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%.
    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) panjang.
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman
    Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam.
    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan.
    daripada anda.

    Hubungi syarikat amanah sah dan berlesen yang dibenarkan.
    bahawa bantuan kewangan kepada negara-negara lain.
    Untuk maklumat dan pinjaman lebih permohonan membentuk perniagaan bersama, melalui.

    e-mel: trustloan87@gmail.com


    BEST REGARD,
    Mr.Anthony Dave.
    Trust Loan Company
    Email trustloan87@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Halo, aku Puan Maryan sani pemberi Pinjaman Pinjaman Peribadi. Perusahaan Kami menyediakan Pinjaman Pada Tingkat rendah 2%. Apakah Anda Perlu Pinjaman Mendesak Untuk melunasi Utang Anda, Atau Anda membutuhkan Pinjaman Untuk Meningkatkan Bisnis Anda, tagihan TUNAI VISA VISA Anda dan Meningkatkan Anda Fasiliti Perusahaan? Anda Telah Putusan yang Ditolak Oleh bank dan Institusi Kewangan lainnya? Layanan ini kepada Akan Memberikan Baik dojdocb.html entiti, syarikat, Bisnis lelaki dan Wanita Dan Kami TIDAK costomers terburu-buru kami pada TUNAI VISA VISA, melainkan Kita Memberikan Acha lebih pilkada waktu Untuk melunasi laon Acha Telah dikumpulkan. Namun, Peluang Kewangan Pada Langkah pintu Anda, jadi hubungi kami hari ini kepada melalui e-mel di: maryansaniloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Hello, saya minta Puan Ayesha Sadeeq, Pengurus Sadeeq pinjaman invetments, Adakah anda berhutang? Anda ingin mengembangkan perniagaan anda, membayar bil-bil anda, kerja-kerja pengubahsuaian rumah, atau jika anda perlukan bantuan kewangan tujuan. Kami adalah untuk memberikan kehidupan yang lebih baik kepada orang di seluruh dunia dengan tiada caj untuk permohonan pinjaman polisi kami memberi pinjaman dengan kadar faedah 2% kepada individu dan Syarikat di bawah terma-terma dan syarat-syarat untuk memahami.
    Hubungi kami melalui e-mel: (sadeeqinvestmentplan@gmail.com)

    ReplyDelete
  39. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?
    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda.
    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapat wang.
    akaun bank
    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%.
    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) panjang.
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman
    Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam.
    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan.
    daripada anda.

    Hubungi syarikat amanah sah dan berlesen yang dibenarkan.
    bahawa bantuan kewangan kepada negara-negara lain.
    Untuk maklumat dan pinjaman lebih permohonan membentuk perniagaan bersama, melalui.

    e-mel: trustloan87@gmail.com


    BEST REGARD,
    Mr.Anthony Dave.
    Trust Loan Company
    TEL: +60182359926
    Email trustloan87@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Hello Setiap Satu, saya mrs Adhi Aini Dari Indonesia tetapi saya tinggal di sini di São Paulo, saya cepat mahu menggunakan media ini untuk ricih bukti bagaimana Tuhan mengarahkan saya kepada pemberi pinjaman pinjaman Legit dan sebenar yang telah mengubah hidup saya dari rumput untuk rahmat, daripada menjadi miskin untuk seorang wanita kaya yang kini boleh berbangga dengan kehidupan yang sihat dan kaya tanpa tekanan atau masalah kewangan. Selepas berbulan-bulan cuba untuk mendapatkan pinjaman di internet dan telah scammed jumlah Rp5,000.000 i menjadi begitu terdesak dalam mendapatkan pinjaman daripada pemberi pinjaman pinjaman legit talian yang tidak akan menambah kepada sakit saya, maka saya mengambil keputusan untuk menghubungi kawan saya yang baru-baru ini mendapat pinjaman dalam talian, kami berbincang mengenai isu itu dan membuat kesimpulan kami dia memberitahu saya tentang Wanita yang dikenali sebagai Puan Elizabeth yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Elizabeth Kean pinjaman Firm. Jadi saya memohon jumlah pinjaman (Rp300,000.000) dengan kadar faedah rendah sebanyak 2%, jadi pinjaman telah diluluskan dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan di mana dibuat mengenai pemindahan pinjaman dan dalam masa kurang daripada 4 jam, pinjaman itu didepositkan ke dalam bank saya. Jadi saya ingin menasihatkan mana-mana satu yang memerlukan pinjaman untuk dengan cepat menghubungi beliau melalui e-mel .. elizabethkeen.loanfinance@gmail.com Dia tidak tahu yang sedang melakukan ini saya berdoa agar Allah akan memberkati dia untuk perkara yang baik yang dilakukannya dalam hidup saya. anda juga boleh hubungi saya di adhiaini05@gmail.com. untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  41. Hello Encik dan Puan Adakah anda sedang mencari pinjaman? , Sama ada untuk perniagaan anda atau untuk pelaksanaan pelancaran semula projek, sama ada untuk membeli anda sebuah apartmen atau membayar
    hutang. Saya seorang pemberi pinjaman peribadi yang menawarkan anda perkhidmatan saya pinjaman antara individu swasta dalam bidang-bidang berikut: - PINJAMAN PERIBADI - HARTANAH PINJAMAN - MORTGAGE PINJAMAN - AUTO PINJAMAN - PINJAMAN PENEBUSAN HUTANG - PINJAMAN PENINGKATAN MODAL - PINJAMAN LAIN Kadar faedah kita 2% , anda boleh menghubungi kami melalui e-mel: elizabethkeen.loanfinance@gmail.com untuk pinjaman anda hari ini
    terima kasih.
    Puan Elizabeth

    ReplyDelete
  42. Saya Boleh Smile Dengan Man ini saya menerima pinjaman Dari sisi-Nya

    End kebimbangan kewangan anda

    Saya Nancy Neupane dari Amerika Syarikat, Texas saya boleh tersenyum dengan orang ini Lance Robert saya menerima pinjaman sebanyak $ 65,000.00 Dolar dari syarikatnya dan dua daripada rakan-rakan saya juga telah menerima pinjaman perniagaan dan pinjaman peribadi daripada orang ini juga tanpa apa-apa kesukaran. Dengan hanya tiada bayaran cagaran dan pilihan pemindahan Saya nasihatkan anda untuk tidak memilih orang yang salah jika anda benar-benar memohon pinjaman tunai untuk projek anda dan mana-mana lain. Saya menerbitkan mesej ini kerana Mr Lance Robert membuatkan saya berasa menjengkelkan dengan pinjaman ini. Ia adalah melalui rakan yang saya bertemu dengan orang ini jujur ​​dan murah hati yang telah membantu saya mendapatkan pinjaman ini. Untuk mengawal hidup anda, anda memerlukan wang, anda terjebak, tidak ada akses kepada kredit bank, atau tidak ada bahagian dari bank, anda perlu untuk membiayai pembinaan anda, pembangunan hartanah, mewujudkan perniagaan anda sendiri sehingga perniagaan peribadi anda, anda mempunyai dilihat dan perlu untuk membuat wang, kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil atau hutang. Jadi saya menasihati anda untuk menghubungi dan bertemu dengan kamu untuk perkhidmatan yang anda meminta kepada-Nya. Alamat e-mel beliau: ............ lanceloanfirm002@yahoo.com
    Menghubunginya untuk mendapatkan maklumat lanjut, jelas dan jujur. Menghubunginya Via email: lanceloanfirm002@yahoo.com
    Regards

    Nancy Neupane

    ReplyDelete
  43. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?
    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda.
    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapat wang.
    akaun bank
    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%.
    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) panjang.
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman
    Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam.
    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan.
    daripada anda.

    Hubungi syarikat amanah sah dan berlesen yang dibenarkan.
    bahawa bantuan kewangan kepada negara-negara lain.
    Untuk maklumat dan pinjaman lebih permohonan membentuk perniagaan bersama, melalui.

    e-mel: trustloan87@gmail.com


    BEST REGARD,
    Mr.Anthony Dave.
    Trust Loan Company
    TEL: +60182359926
    Email trustloan87@gmail.com

    ReplyDelete

Terimakasih kerana meninggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

facebook