Sunday, October 9, 2011

Daun belalai gajah penawar kanser

Pokok Belalai Gajah telah dikenalpasti dapat menyembuhkan penyakit kanser.  Saya dapatkan maklumat ini dari web resepirahsiaku. Harap boleh dimanfaatkan untuk sesiapa yang sangat memerlukan.
Belalai Gajah
Sabah Snake Grass
Good News!!!
Recently, I met a man who had Lymphatic Cancer – Stage 4 with 123 lymph nodes affected. His cancer started in March 2008.
Affected parts: 1st: Right lung, 2nd: Left lung, 3rd: Groin, 4th: Eye and 5th Mouth.
After 9 chemo therapies he stopped the treatment on 10/11/2008 because 5 specialists said he can only survive for 3 months. Today, after more than 2 years, he has recovered and is still living. Thanks to the Sabah Snake Grass (Clinacanthus) which he planted outside his house.
He blended the leaves with green apple (minus skin and seeds) and drank them after breakfast everyday.
After 3 days, 6 tumours disappeared.
After 13 days, he went for a blood test.The oncologist said that he was 96% cured.
So far more than 200 people who had taken the herbs showed improvement.

Case 1) Man – age 54
Lung Cancer: 3rd stage.
Chemothrapy 6 times
Tumour before taking Sabah Snake Grass 29mm, 44mm, 76mm
Tumour two weeks after taking Sabah Snake Grass
reduced to 20mm, 27mm, 67mm respectively

Case 2) Woman
Uterus cancer – tumour size 6cm
Scheduled for surgery. After taking SSG, reduced to 3.5cm.
Doctor said no need to operate
Continue taking the SSG, the tumour disappeared.

Case 3) Man
Prostate Cancer
After taking SSG for 11 days, the tumour disappeared.

Case 4) Woman from KL
Breast and Lung Cancer
Both breasts removed – 4 stage. Very weak, cannot eat, on drip and lying in hospital.
Family member poured SSG juice into her mouth through tube.
After a few days, could eat and was discharged.
28 days later was all tumours disappeared.

Case 5) Woman from Taiping
Breast Cancer
After taking SSG for 3 days, the wound dried up.

Case 6) Leukemia Patients
So far 4 cases have been cured after drinking SSG juice.
They also drank juice from 3 leaves of Guo Sai Por
(Ti Tham Tou) once per week.

Case 7) Dialysis Patients
After taking SSG for 10 days, stopped going for dialysis treatment.

Case  8) Patients with High Cholesterol, High Blood, High Uric Acid and Diabetes
After taking SSG, the conditions improved.

Number of leaves used for treatment for Cancer:
Stage 1 : 30 leaves everyday
Stage 2 : 50 leaves everyday
Stage 3 : 100 leaves everyday
Stage 4 : 150 – 200 leaves everyday
When the patients get better, reduce the number of leaves.

Direction for juicing SSG
a) Pour half cup of clean water in a blender
b) Add 1 or 2 ice cubes to prevent heating during blending
c) Add 1 quarter of lemon or half a lime juice (provide Vitamin C and prevent oxidization )
d) Wash the required fresh SSG leaves and put them into the blender
e) Peel a green apple and remove the core/seeds
f ) Cut the apple into 8 pieces
g) Put in the pieces of apple
h) Blend and drink immediately or within 5 minutes. (consume daily)
I ) If your body is “cooling” add a few slices of ginger or drink warming herbs
I stay in Bandar Kinrara, Puchong, Selangor, Malaysia. If you have problem getting the SSG, email or sms me. I can get them from Seremban. You only need to pay for my transportation from KL to Seremban and back, cost of the plants and postage if necessary. I need your name, address, h/p no. and the patient’s condition and type of cancer. (No tel penanam pokok ini belum diperolehi lagi. Boleh rujuk pokok ini dengan jabatan pertanian yang berdekatan tentang pokok ini).

Food to avoid : Sugar and products made with sugar, honey, kembong fish, ray fish, 7 angled-fish, chicken meat, duck meat, yam, glutenous rice, margarine, durians, bird nest, ginseng and other rejuvenating herbs.
Besides SSG, papaya, apricot seeds, lemon grass and many types of fresh raw vegetable and fruit juices can also be used for treating cancer.
I believe all chronic diseases can be cured with the combination of detoxification, maintaing blood Ph 7.35-7.4, increasing body oxygen, eating natural nutrients and herbs, a healthy lifestyle and good eating habits.There are quite a number of patients with cancer and other chronic diseases recovering and got cured based on my coaching above and natural treatments.
So if you are having any chronic diseases and need coaching and alternative treatments, please contact me.
For more information on health, health talk, coaching and natural treatments, please read my postings.

Sila sebarkan, mana tahu ada nyawa yang boleh diselamatkan.


  1. Those in need of this plant please contact me thru my email

    1. Those who stay in Klang Valley,KL & Selangor could contact Siti at 0198590000 for the plants or leaves.Those stay in Kuching could contact Hayati or Ernie at 0198883722 for the plants or leaves.The leaves could be couriered to any other places in Malaysia.

    2. How to order? I'm from pg my HP 0164075265.raj

    3. How to order? I'm from pg my HP 0164075265.raj

  2. Please contact me if you need this SSG plant:

  3. My mom diagnosed wth breast cancer stg 3. Can u email me how can i get this plant?

  4. I'm selling SSG in small polibags. Email

    1. saya tinggal di ulu klang. saya nak dapatkan jus daun belalai gajah dalam kadar segera. macamana cara saya nak dapakanya.

  5. saya tinggal di ulu klang. saya nak dapatkan jus daun belalai gajah dalam kadar segera. macamana cara saya nak dapakanya.

    1. saya tinggal di melawati ada semai pokok belalai gajah. Untuk tempahan/belian boleh call/sms 019-2824764

    SMS 019 2515955.

  7. Says duduk Kat Cheras KL.saya ads pokok belalai gajah.jika berminat hubungi says Rosley 0192777035

  8. Kami memberi daun segar Belalai Gajah secara percuma. Hanya perlu membayar RM10 untuk kos penghantaran. Stok tidak akan habis. Sila layari untuk maklumat lanjut.

    We are giving out free Sabah Snake Grass leaves. You only need to pay RM10 for courier charges. For more information, please join us at

    1. Yes please send me SSG to the add: Sulaiman Abu Bakar, 15A Tiara Square, Jalan Tiara 2, Taman Perindustrian UEP, Subang Jaya, 47600 Selangor.

      Bagimana saya hendak kirimkan bayaran tersebut dan berapa banyak yang boleh di hantar daun belalai gajah tersebut.

      Jika boleh saya hendak dapatkan benih sekali.

      Terima kasih

    2. Saya dari Kuala Selangor. Perlukan SSG untuk ikhtiar sakit kanser abang saya. Bayaran & cara penghantaran - hubungi saya :

  9. Can I just say what a relief to find somebody who
    really knows what they're discussing on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people have to check this out and understand this side of the story. I can't believe you are not more popular since you surely have
    the gift.

    Review my blog - image source

  10. I have been surfing on-line more than three hours these
    days, yet I never found any fascinating article like
    yours. It is lovely price sufficient for me.
    In my view, if all website owners and bloggers made excellent content material
    as you probably did, the net can be a lot more useful than ever before.

    Feel free to surf to my blog - free microsoft points

  11. I need hempedu bumi seed how can I get it?

  12. Saya menetap di Johor Bahru...Macamana cara saya nak dapatkan daun segar Belalai Gajah dengan kadar segera.
    Saya mengidap kanser paru-paru tahap 2.

    1. saya menjual daun belalai gajah.. 1 grm.. rm40 termasuk poslaju.. atau produk berasaskan daun belalai gajah.. lihat blog saya di

  13. Sesiapa yg perlukan pokok belalai gajah, sila msg saya : 0192510019

  14. got sell in tablets or capsule form?

    1. Hubungi saya di bizzon92u at gmail dot com untuk butiran.
      Ianya sejenis minuman jus calamansi + ekstrak daun belalai gajah + madu

  15. Ass'kum saya dari singapura bagaimana saya boleh mendapat daun belalai gajah ini ..tolong hubungi saya 02- 67077083

  16. atau whatsapp saya bersama no: ini 02- 81302060

  17. Noorany, di choa chu kang ada farm yg jual fresh leaves dan dari msia produk Uturn.

  18. Boleh saya tahu. Choa chu kanh di mana ? Saya menetap di singapura dan mahu beki untuk mak saya. Sila hubungi saya 91795941

    1. zee hzh, di pasar Chinatown, 1 ikat $5.00 banyak juga. if produk ni blh cuba dari UTURN. saya dari Singapore.
      Now saya ikhtiar produk dari seorang pesakit pulih kanser di Melaka. Apa can FB saya Iszul

  19. Mak saya tinggal di bandar melaka..Beliau mengidap penyakit hepatitis B dan jantung,
    Saya memerlukan segera produk rawatan tradisional spt Jus Belalai Gajah atu kapsul atau Rebusan daunNya utuk rawatan beliau yang selama ni masih menggunakan produk yang nahal dan tak mamapu lagi memandangkan kos rawatan yang amat mahal produk Al-Jabarr.
    Tolong saya.Siapa yang ada menjual daun atau jus.

  20. ada menjual herba warisan yg mampu menyembuhkan kanser dan pelbagai jenis kanser..tahap 1 tahap 2 tahap 3 tahap 4.memusnahkan dan mematikan sel sel kanser..herba warisan ini terlalu berkesan...akar kayu warisan...merawat dan membaik pulih...jangan sehinga terlewat..jangan biarkan hidup derita..selagi boleh rawat lebih baik merawat..hutan belantara kita tersembunyi sejuta 1 rahsia...herba ini amat amat mujarab..jangan biar derita membunuh kehidupan anda.ramai yang dah berjaya sembuh dengan produk sy call saya xpun msg xpun wasap sy 0174687570 mohd zuhairi...

    sy cma bntu tidak sangup tngok org dpn mata sy sengsara xpun di ragut nyawa...penawar nya telah ada...hubungi sy secepat munkin

    Orang yang tiada penyakit kanser andai nak amal kan herba saya ini pun boleh...jadikan amalan harian untuk menjaga badan dan membuang toksid...orang ada kanser...saya akan membantu merawat hingga sembuh


  21. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan, BRENDA HARAPAN pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan Dari
    $ 20.000 untuk $ 7000000 USD, Euro Dan Pounds Sahaja. Saya memberi Pinjaman Perniagaan,
    Pinjaman Peribadi, Pinjaman Pelajar, Pinjaman Kereta Dan Pinjaman Untuk Bayar Off Bil. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (

  22. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Christy, pemberi pinjaman pinjaman peribadi anda membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah pada individu, firma dan syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (

  23. Saya boleh tersenyum dengan lelaki ini yang saya mendapatkan pinjaman Krismas syarikatnya

    Menamatkan kebimbangan kewangan anda

    Saya Dengan powell United States, Texas saya boleh tersenyum dengan lelaki yang saya Damson Dawson menerima pinjaman sebanyak $ 65,000.00 dolar dari syarikat pada tahun lalu yang saya gunakan untuk meraikan Krismas dan saya dua rakan-rakan saya juga telah menerima pinjaman perniagaan dan pinjaman Krismas dari orang ini juga tanpa apa-apa kesukaran. Dengan hanya ada Suruhanjaya jaminan dan pilihan pemindahan itu, saya tidak menasihati anda untuk memilih orang yang salah jika anda benar-benar memohon pinjaman tunai untuk projek anda dan yang lain. Saya menerbitkan artikel ini kerana Encik Damson Dawson membuatkan saya berasa grill dengan pinjaman ini. Dia adalah kawan saya bertemu dengan lelaki ini jujur ​​dan murah hati yang telah membantu saya mendapatkan pinjaman ini. Untuk mengawal hidup anda, anda memerlukan wang, anda buntu, tidak mempunyai akses kepada kredit bank, atau tidak mempunyai bank, anda perlu untuk membiayai projek pembinaan anda, pembangunan hartanah, mewujudkan anda sendiri urusan perniagaan anda sendiri, yang dilihat oleh perlukan untuk membuat wang, kredit lapuk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil atau hutang. Oleh itu, saya menasihati anda untuk menghubungi anda dan anda bertemu untuk perkhidmatan yang anda meminta kepada-Nya. Alamat e-mel beliau: ............
    Menghubunginya untuk mendapatkan maklumat lanjut, jelas dan jujur. Menghubunginya melalui e-mel:

  24. Amanda Firma Pinjaman, Sebagai sebahagian daripada berterusan promosi Krismas dan Tahun Baru, Kami sedang Menawarkan pinjaman peribadi, Perdagangan dan peribadi kepada bakal pemohon memerlukan pinjaman segera pada kadar faedah 2%.
    Mengapa tunggu, adakah anda memerlukan wang dengan segera? Kami mempunyai wang untuk pinjaman anda.
    Perkhidmatan pinjaman kewangan kami 100% dijamin.
    Mohonlah sekarang dan menyertai beribu-ribu pelanggan yang berpuas hati.
    E-mel: atau


Terimakasih kerana meninggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...